Smart & Cleanin viiden vuoden työ on loppumassa – Katso Legacy-video

Uutinen 08.04.2021

Smart & Clean -säätiön viides ja viimeinen vuosi päättyy kesäkuussa 2021. Vuodesta 2016 lähtien olemme työskennelleet vaikuttavien ilmastoratkaisujen luomiseksi yhdessä Helsingin seudun kaupunkien, yritysten, yliopistojen, tutkimus- ja kehityslaitosten sekä valtion toimijoiden kanssa.

Pystymme torjumaan ilmastokriisiä vain työskentelemällä yhdessä uusilla tavoilla ja rakentamalla vaikuttavia ilmasto- ja kiertotalousratkaisuja yhteistyössä. Sitä voi verrata sinfoniaorkesterissa soittamiseen; jokaisen ainutlaatuisia taitoja ja panosta tarvitaan, ja meidän kaikkien on soitettava yhteen uudella tavalla sooloilun sijaan. Tästä on kyse myös juuri julkaistussa “legacy”-videossamme, jossa Daruden Sandstormista tehdään uusi upea tulkinta.

Lue lisää työstämme, säätiön uudenlaisesta roolista orkestraattorina sekä mallistamme kuinka tehdä systeeminen muutos 1,5 asteen yhteiskuntaan yhdessä.