Näin korjausrakentamista kehitetään fiksusti ja puhtaasti

Näkökulma 09.04.2019

Mikä nykyisissä korjausrakentamisen menetelmissä mättää ja miten niitä kehitetään käytännössä? Miten kiinteistöjen asukkaat huomioidaan korjausrakentamisessa? Kysymyksiä pohditaan niin Smart & Clean -säätiön Renovation Leap -muutosprojektissa kuin projektikumppani Motivan Tutkapari-podcasteissa ja videossa.

Renovation Leap -projektissa korjausrakentamisesta tehdään nopeampaa ja järkevämpää innovatiivisilla laatutavoitteilla, elinkaariratkaisuilla, hankintatavoilla ja palvelukonsepteilla. Tutustu aihepiireihin alla.

Kuuntele podcast: Korjausrakentamisen kehittäminen ja uudet innovaatiot

Podcast-vieraat, YIT:n kehitys- ja markkinointipäällikkö Tommi Vienonen ja Pilasterin toimitusjohtaja Janne Kantola, keskustelevat korjausrakentamisen uusista ympäristöystävällisistä toimintamalleista ja hankintamenetelmistä.

Kuuntele podcast: Korjausrakentamiseen tarvitaan laatuloikka

Podcastissa vierailee Smart & Clean -säätiön johtava asiantuntija Jaana Pelkonen, joka kertoo tarkemmin Renovation Leap -projektin tavoitteista ja haasteista.

Kuuntele podcast: Korjausrakentamisen kustannustehokkuus kohenee uusilla ideoilla

Podcast-vieraana on Uponorin projektipäällikkö Perttu Havulehto, joka keskustelee, mitä uutta esivalmistettu talotekniikkakasetti tuo korjausrakentamiseen ja Renovation Leap -hankkeeseen.

Katso video: Korjausrakentamisen laatuloikka – innovaatiot ja uudet palvelut

Vahasen muotoilujohtaja Katja Soini ja Kojamon kehityspäällikkö Matti-Pekka Koistinen keskustelevat videolla muun muassa korjausrakentamisen asukaslähtöisyydestä ja kiinteistöjen roolista palvelualustoina.